Yhdistyksemme

Pielaveden 4H-yhdistyksen voimavarana ovat toimeliaat vapaaehtoiset. Kerho, retki- ja leiritoimintaa tehdään lapsille ja heitä varten. 4H on jäsentensä näköinen ja kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen.

Teemme varainhankintaa osallistumalla tapahtumiin, toripäiviin sekä  järjestämällä mm. arpajaisia ja myymällä leivonnaisia. Kehitämme jatkuvasti kotipalvelutoimintaamme ja pyrimme kattamaan sillä kaikki jokapäiväisen elämän avuntarpeet vauvasta vaariin. Kaikki tuotot näistä toiminnoistamme käytetään Pielaveden lasten ja nuorten vapaa-ajantoimintaan.

 

Toimintamme

Yhdistyksemme painopiste on perinteisesti lapsissa ja nuorissa. 

Lapsille ja nuorille järjestämme vuosittain monipuolista kerhotoimintaa eri puolilla Pielavettä; tavanomaisten kerhojen lisäksi järjestämme erilaisia teemakerhoja, kuten kieli- ja mopokerhot. Yhdistyksemme järjestää myös retkiä mm. huvipuistoihin, pakkassirkukseen ja Fontanellaan. Kaikille avointen retkien kohteet vaihtuvat vuosittain. Lisäksi järjestämme vuosittain leirejä koulujen loma-aikoina.

4H työllistää nuoria vuosittain kerhonohjaajina, veteraanisiivouksen parissa ja muissa yhdistyksen tehtävissä. Toisaalta nuoret voivat perustaa yksin tai ystävien kanssa 4H-Yrityksen ja omaa ideaa käyttämällä työllistää itsensä. 

Vuonna 2014 yhdistyksemme ryhtyy tarjoamaan uutta palvelua veteraanisiivouksen rinnalla: kotipalvelua. Kotipalvelu on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville, niin vanhoille kuin nuoremmille. Kotipalvelu tulee työllistämään 1-3 nuorta. 

Pielaveden 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajana toimii Liisa Raatikainen